18 oktober 2015
20:00

BHC Vets/R

Referat: AR Athletics Rec Hockeyclub - BHC Vets/R

Trots dåligt spel vann BHC Recvi med 6-2 och tog ytterligare 3 poäng och förblir obesegrad i denna. Känns bra att vi lyckas knyta ihop denna match
Vi lyckas aldrig komma upp i passningsspel, skridskoåkning eller skärpa i denna match och det kändes som vi mer funderade på hur mycket vi skulle vinna med än att bara gå ut och göra det.
Vi startar i alla fall matchen med ett högt tryck och störde motståndarna i alla delar utav rinken vi fick hål på dem ganska snabbt men skönspelet uteblev. Vi fick med oss 4-0 i första perioden, med bud på ett gäng till då Jörgen svahn borde gjort 4 mål och var utan tvekan periodens målsumpare och Spatte hade en stänkare i stolpen Olofsson ett friläge, Björn Hedlund slog en pass för mycket under en 2 mot 0 m.m. m.m.
Målgörare i första var Björn Hedlund, Calle Andren, Conny Pettersson & Peter Norelius.

Vi kliver av isen för spolning och vi snackar om att rycka upp oss i andra och Kapten Svahn som i en intervju i paus säger att det blir ändring på spelet efter pausen får så fel allihop.

2:a perioden är om möjligt ännu sämre än den första. Vi slarvar med förstapassen, okoncentrerade avslut, och är allmänt dåliga.
AR börjar att spela mer på chans och det ger dem också en hel del chanser som vi borde ha kunnat undvika, men nu är vi inte bättre idag utan bjuder dem på en del och till slut får de hål på för dagen annars bra spelande Niclas i kassen (som vanligt).
Även fast vi skänker bort en del puckar och även mål så styr vi matchen fullständigt men vi var inte riktigt på jobbet idag.

Perioden slutar 2-2 då våra målskyttar i andra perioden blir Calle Andrén & Peter Norelius, och slutresultatet skrivs totalt till 6-2.
Sammanfattningsvis så tar vi med oss 3 poäng och det är ju trots allt det som är det viktiga i denna sport. (Står ju inte i protokollet hur vi spela även fast jag avslöjar det här).
Björn Hedlund utsågs till Bålstas minst dåliga spelare, och ska vi lyfta något annat positivt är det väl Calle Andréns 2 baljer idag.
Nästa gång vi ska ut på hal is är Söndagen den 25:e oktober då vi på hemmaplan tar emot AR Athletics klockan 15.30. Vi hoppas då att vi kan rycka upp oss och spela den hockey vi kan så vi kan bjuda den fyllda hallen på lite klapp klapp och skönspel.